Jenny van Eck

Hoe zijn je politieke ambities ontstaan?
Ik ben nog niet zo lang actief betrokken bij de VVD. Na een gesprek met de voorzitter van VVD Hattem, realiseerde ik me dat je in de lokale politiek echt iets kan bijdragen aan de leefomgeving van Hattem. Dat geeft energie!

Waarom heb je voor de VVD gekozen?

Ik stem al vele jaren op de VVD omdat de liberale waarden mij aanspreken. Door verdraagzaam naar elkaar te zijn, zorgen we voor een inclusieve en prettige samenleving. Daarin hoort iedereen gelijkwaardig behandeld te worden, met gelijke kansen én verantwoordelijkheden.

Wat maakt Hattem bijzonder voor jou?
Hattem is fantastisch wonen! De historische binnenstad is prachtig en door de gebalanceerde combinatie van ondernemers, doe ik er bijna dagelijks mijn boodschappen. Een laagdrempelig, veilig en divers stadshart. Onder de rook van Zwolle is de ligging (o.a. werkgelegenheid) en infrastructuur van Hattem goed. Voeg daar de rust van de groene omgeving, de (sport)voorzieningen en de goede basisscholen aan toe en de combinatie wordt uniek. Een kleine stad van wereldformaat waar ik trots op ben!

En tot slot, wat doe je in je vrije tijd, wat zijn je hobby’s?
Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin. Daarnaast houd ik van sporten, voor de mentale en fysieke inspanning en vanwege het teamaspect. Ik hockey bij Hattem en sta een keer per week op de padelbaan. Als er nog tijd over is, dan sta ik graag wat langer in de keuken of ben ik in mijn kas te vinden.