Okyay Örgüt

Hoe zijn je politieke ambities ontstaan?
Ondanks dat ik altijd erg in politiek geïnteresseerd ben geweest, zijn mijn concrete politieke ambities vrij recent. Van nature ben ik niet iemand die graag aan de zijlijn staat, maar graag meehelpt. Ik ben dus blij dat VVD Hattem mij de kans geeft om met een gemotiveerd vernieuwd team mee te helpen aan het nóg mooier en beter maken van Hattem. Met name het feit dat je in de lokale politiek concreet kunt bijdragen aan onze directe leefomgeving spreekt mij erg aan.
Waarom heb je voor de VVD gekozen?
De VVD staat voor een maatschappij waarin we in vrijheid leven op basis van volledige gelijkwaardigheid. Daarnaast heeft de VVD bewezen verantwoordelijkheid te durven nemen, ook in moeilijke tijden.
Wat maakt Hattem bijzonder voor jou?
Onze stad is uniek door de combinatie van natuurschoon, historie en kleinschaligheid. Ondanks dat ik ben opgegroeid in de randstad en daar altijd met veel plezier heb gewoond, voelde ik mij vanaf dag 1 thuis in Hattem en ik zie mij hier nooit meer vertrekken.
En tot slot, wat doe je in je vrije tijd, wat zijn je hobby’s?
In mijn dagelijks leven ben ik piloot bij KLM en doe ik mijn best zo hoog mogelijk over Hattem te vliegen ;) Ik ben getrouwd en heb twee fijne zoons die in Zwolle op school zitten. Ik speel verder padel bij tennis en padel club Hattem. In de uurtjes die over blijven, werk ik graag in mijn tuin.