Vandaag was VVD Hattem in de bibliotheek de Marke te zien en te horen op RTV Hattem!

Vanuit de bibliotheek in de Marke werd deze keer de uitzending Hattem actueel verzorgd. 5 zaterdagen op rij staan de uitzendingen van RTV Hattem in het teken van aankomende verkiezingen die op 21 maart worden gehouden. Doret Tigchelaar, lijsttrekker van de VVD Hattem en Gina Guldenaar nummer 2 op de lijst werden vakkundig geïnterviewd door Sandra en Thijs. Uit het verkiezingsprogramma #JouwHattem kwamen diverse onderwerpen aan bod. Zoals de veiligheid voor de kwetsbare groep ‘ de fietsers’ en hoe er in dat verband over Hattem als fietsstad gedacht wordt. De vrije openingstijden van de binnenstadondernemers, want vanuit onze liberale gedachte zeggen wij: laat de ondernemers zelf bepalen wanneer ze wel of niet open zijn. Maar ook waar ligt de focus op als het gaat om samenwerkingen en met wie? Het mag geen geheim zijn dat VVD Hattem de samenwerking met Zwolle wil intensiveren. 

Wil je er hele interview terugluisteren? Dat kan, luister dan naar de herhaling op RTV Hattem, radio uitzending gemist, Hattem Actueel. Er zijn ook tv-opnames gemaakt die binnenkort op de website van RTV Hattem online komen te staan. 

 

Heb je ons net gemist en wilde je met VVD Hattem en of onze kandidaten in gesprek, kijk dan op onze Facebookpagina wat ons eerst volgende evenement is. Graag zien wij jou dan!

Natuurlijk mag bellen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek altijd

Kandidaten lijst VVD Hattem,  #JouwHattem