Uitnodiging: Nieuwjaarsborrel 6 januari 2018, Konijnenbergweg 3, Hattem

Het aftellen is begonnen. Nog enkele dagen – waaronder de gezellige kerstdagen – en dan is het alweer 2018. Een belangrijk jaar voor de VVD! Waarbij de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart natuurlijk het (voorlopige) hoogtepunt zijn. De campagneteams in ons netwerk draaien alweer op volle toeren. Met maar één doel voor ogen: overal de GROOTSTE partij worden.

2018 is ook een belangrijk jaar voor het Hanzenetwerk. Na de verkiezingen valt de beslissing: gaan de VVD Elburg, Hattem, Kampen/IJsselmuiden, Oldebroek en Zwolle definitief fuseren of niet? Ook hiervoor wordt (achter de schermen) het nodige werk verzet. Maar dat onze 'verloving' steeds meer richting 'trouwfeest' gaat, bewijst de gezamenlijke nieuwjaarsborrel wel. Voor de 2e maal wordt deze door ons samen georganiseerd!

Graag nodigen we jou dan ook uit op zaterdag 6 januari a.s. vanaf 16.00 uur om samen met ons te proosten op een Gezond & Liberaal 2018. De nieuwjaarsborrel vindt plaats bij Dutch Golf (Konijnenbergweg 3, Hattem). De hapjes en 2 muntjes zijn voor rekening van de VVD, verdere consumpties zijn op eigen kosten. 

 

2018: Iedereen aan het werk!

 

Voor het inhoudelijke verhaal hebben we staatssecretaris Tamara van Ark gevraagd ons mee te nemen in 'haar' wereld van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wat moeten gemeentes doen om de stap van uitkering naar werk aantrekkelijker te maken? Hoe kun je als gemeente werkgevers het beste ontzorgen? En wellicht erg ambitieus ... maar hoe krijgen we in 2018 iedereen aan het werk?

Natuurlijk geeft Tamara ons ook een kijkje achter de schermen van Kabinet-Rutte III, dat er ten tijde van de nieuwjaarsborrel 2 maanden op heeft zitten.

 

 

Aanmelden

 

Ben jij 6 januari 'van de partij'? Meld jezelf – en je partner, kinderen, goede kennis of liberale buurvrouw – dan vóór 4 januari aan via onderstaande button ⬇️. Na de borrel kun je voor €16,50 gebruik maken van de Dutch Golf plateservice (diner + koffie / thee). Geef dit alsjeblieft aan bij je aanmelding.

 

 

Ja! Ik kom naar de nieuwjaarsborrel

 

 

Maar nu eerst: fijne feestdagen!

 

Natuurlijk wensen we jou alvast hele fijne feestdagen en een goed begin van 2018! Graag tot ziens in het nieuwe jaar!