#Jouw Hattem AAN DE SLAG!

Op 21 maart 2018 vinden de volgende gemeenteraadsverkiezingen plaats. Bij die verkiezingen willen wij als VVD Hattem weer een ijzersterk lokaal geluid laten horen. Om dat kracht bij te zetten, hebben wij ons verkiezingsprogramma Jouw Hattem geschrevenDe dagelijkse zorgen worden benoemd en concrete oplossingen worden aangedragen. Andere partijen schreeuwen langs de zijlijn, maar wij als VVD Hattem willen de mouwen opstropen en aanpakken. Wij willen verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat alle Hattemers in een fijne buurt kunnen wonen. 

Daar is een goede campagne voor nodig. Een campagne waarmee we iedereen laten weten waarom dit zo’n goed verkiezingsprogramma is. Een campagne waardoor we in Hattem de grootste worden. Het zou fantastisch zijn als u een bijdrage wilt leveren aan Jouw Hattem. 

Ja, ik meld me aan als vrijwilliger 


 Ik heb geen tijd, maar steun de campagne met een eenmalige donatie 

Uw donatie is aftrekbaar, want de VVD is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanwege deze ANBI-status kun je jouw gift als aftrekpost opvoeren bij de belastingaangifte. Er gelden wel wat voorwaarden. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst en op http://www.vvd.nl/ANBI/.


Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

 

Albert de Boer

Campagneleider VVD Hattem

W hattem.vvd.nl

E  albertdeboer.vvd@hotmail.com